Frisse buitengevels


Frisse buitengevels
ontvang
vrijblijvend
offerte

Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op per e-mail of telefoon.

Vul de onderstaande gegevens in alstublieft:
Uw naam
Uw straat en huisnummer
Uw postcode en plaats   
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer (bereikbaar overdag)
Opmerkingen / bijzonderheden
 
Zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw gegevens neemt een van onze medewerkers contact met u op per e-mail of telefoon.
Een offerteaanvraag is vrijblijvend en verplicht u tot niets.
  • Informatie
  • Voorwaarden
  • Foto's

Gevel reiniging

Het buitenaanzicht van uw huis wordt grotendeels bepaald door de uiterlijke staat van uw gevel. Onder invloed van veroudering, neerslag, ligging en luchtverontreinigingen kunnen in de loop der jaren grauwsluiers en zwarte strepen ontstaan. Dit ontsiert uw gevel.

Friss voor Thuis knapt uw gevel helemaal op. Welke manier van gevelreiniging voor u de meest geschikte is, zullen we ter plekke kunnen beroordelen. We kunnen diverse reinigingsmethoden inzetten, zoals chemisch reinigen, hogedrukreinigen of reinigen met onze kokendheetwatertechniek. De keuze hangt af van de vervuiling en ligging van uw gevel.

Vooraf aan uw eventuele opdracht beoordelen wij de staat van uw gevel geheel vrijblijvend. Ook bespreken wij uw wensen. Aansluitend zorgen wij voor een heldere offerte. Wij hopen u daarmee te overtuigen om uw buitengevel met een gerust hart over te laten aan Friss voor Thuis.

Suggesties van andere klanten:Wilt u Friss voor Thuis ook in uw regio? Klik hier