Witte geveluitbloeiing verwijderen


Witte geveluitbloeiing verwijderen
ontvang
vrijblijvend
offerte

Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op per e-mail of telefoon.

Vul de onderstaande gegevens in alstublieft:
Uw naam
Uw straat en huisnummer
Uw postcode en plaats   
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer (bereikbaar overdag)
Opmerkingen / bijzonderheden
 
Zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw gegevens neemt een van onze medewerkers contact met u op per e-mail of telefoon.
Een offerteaanvraag is vrijblijvend en verplicht u tot niets.
  • Informatie
  • Voorwaarden

Geveluitbloeiing verwijderen

Heeft uw witte vlekken op uw gevel? Laat u niets wijsmaken: witte uitbloeiingen in nieuwbouwgevels zijn wél te verwijderen. Alleen als u deze witte aftekeningen (sluiers) laat zitten zou het probleem wel eens hardnekkiger kunnen worden.

Natuurlijk willen we u niet bang maken. Er zijn namelijk twee soorten uitbloeiingen. Het probleem kan veroorzaakt worden door zouten. Dan is het probleem relatief gemakkelijk door ons op te lossen.

Er bestaan echter ook uitbloeiingen door het uitlogen van cement (calciumcarbonaat). Ook daar weet Friss voor Thuis wel raad mee. Alleen is het dan wel het beste om er zo vroeg mogelijk bij te zijn. In de loop der jaren kan deze witte waas namelijk verkalken, waardoor de gevel alleen nog door stralen gereinigd kan worden.

Ons advies is dan ook om bij elke witsluier op uw (nieuwe) gevel contact op te nemen met Friss voor Thuis. We geven u een helder advies en doen u een passend voorstel. Vraag ons dus gerust om onze aanpak van witte geveluitbloeiingen.
Wilt u Friss voor Thuis ook in uw regio? Klik hier