Schoonmaken van daken


Schoonmaken van daken
ontvang
vrijblijvend
offerte

Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op per e-mail of telefoon.

Vul de onderstaande gegevens in alstublieft:
Uw naam
Uw straat en huisnummer
Uw postcode en plaats   
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer (bereikbaar overdag)
Opmerkingen / bijzonderheden
 
Zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw gegevens neemt een van onze medewerkers contact met u op per e-mail of telefoon.
Een offerteaanvraag is vrijblijvend en verplicht u tot niets.
  • Informatie
  • Voorwaarden
  • Foto's

Dak schoonmaken

Mos en algen ontsieren uw dak, maar kunnen in de loop der jaren leiden tot schade. Het mos en de algen kunnen binnendringen in het oppervlak van de dakpannen. Hierdoor kan gemakkelijk vorstschade ontstaan.

Als u uw dak laat schoonspuiten en ontmossen door Friss voor Thuis slaat u twee vliegen in één klap: uw dak ziet er weer fraai uit en mos en algen krijgen geen kans meer. Dat komt omdat wij uw dak na het schoonspuiten nabewerken met een anti-mosbehandeling. Daardoor weet u zeker dat alle achtergebleven wortels worden verwijderd en niet meer kunnen aangroeien.

Als u wenst kunnen wij de reiniging afsluiten met het impregneren of opnieuw inkleuren van het dak. Daar heeft u nog jaren plezier van.

U zult zien dat wij ons werk keurig voor u uitvoeren. Zo is na de uitvoering het wassen van eventueel vervuilde ramen en het netjes aanvegen van de stoep rondom uw woning bij ons vanzelfsprekend.

Vooraf maken wij een vrijblijvende afspraak. Wij komen langs om de staat van uw dak te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van onze offerte weet u precies waar u aan toe bent.
Wilt u Friss voor Thuis ook in uw regio? Klik hier