Uw huis verkoopklaar presenteren


Uw huis verkoopklaar presenteren
ontvang
vrijblijvend
offerte

Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op per e-mail of telefoon.

Vul de onderstaande gegevens in alstublieft:
Uw naam
Uw straat en huisnummer
Uw postcode en plaats   
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer (bereikbaar overdag)
Opmerkingen / bijzonderheden
 
Zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw gegevens neemt een van onze medewerkers contact met u op per e-mail of telefoon.
Een offerteaanvraag is vrijblijvend en verplicht u tot niets.
  • Informatie
  • Voorwaarden

Uw huis verkoopklaar presenteren

Wilt u uw huis succesvol verkopen? Een toekomstige koper kijkt anders naar uw huis. Terwijl u trots bent op uw natuurlijke tuin, ziet een kijker alleen maar het bemoste terras. Terwijl u al jaren met plezier kookt en bakt, heeft de kijker wellicht alleen maar oog voor de vetvlekken. En terwijl uw zonwering eigenlijk nog niet zo oud is, rekent de toekomstige koper u al arm vanwege de algenaanslag op het doek.

Kopers letten dus op andere dingen. Bijvoorbeeld vloeren van natuursteen of hout waar de loop zichtbaar begint te worden als de meubels weg zijn. Of een buitengevel die weer lekker stralend gemaakt kan worden. Of een badkamer die na een grondige opfrissbeurt weer als nieuw overkomt.

Friss voor Thuis maakt uw huis verkoopgereed
Door dit soort kleine schoonmaak- en onderhoudsklussen door Friss voor Thuis te laten uitvoeren, vergroot u uw kansen op de woningmarkt. Dat levert u simpelweg veel geld op.

Friss voor Thuis heeft ervaring in het verkoopgereed opfrissen van huizen. Graag geven wij u vooraf advies en een prijsopgaaf. U zult zien dat onze opfrissbeurt de investering meer dan waard is!

Zo maakt Friss voor Thuis uw huis klaar voor de bezichtiging:
Wilt u Friss voor Thuis ook in uw regio? Klik hier