Zo werkt Friss voor Thuis


Zo werkt Friss voor Thuis

Zo werkt Friss voor Thuis


Friss voor Thuis verzorgt uw schoonmaakklussen en in en om het huis. Ook voor schoorsteenvegen, gevelreiniging en niet te vergeten het renoveren van alle typen vloeren moet u Friss voor Thuis hebben. U bestelt ons eenvoudig via het internet en kunt dan zelf aangeven welke dag en welk dagdeel u het beste uitkomt. Voor grote schoonmaakklussen en onderhoudsopdrachten komen we vooraf een inventarisatie maken. Handig toch?

De meeste prijzen vindt u online op www.frissvoorthuis.nl. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Dat is wel zo transparant. Voor het betalen hebben wij diverse (veilige) online mogelijkheden. Alles vanuit uw luie stoel.

Onze medewerkers zijn uitstekend opgeleid en beschikken naast vakkennis ook over de juiste sociale vaardigheden. We willen namelijk dat u snel vertrouwd bent met Friss voor Thuis, zodat u ook in de toekomst aan ons zult denken en ons durft aan te bevelen bij vrienden, familie en buren.

En heeft u eens een klacht of een vraag? Dan zal onze klantenservice u netjes te woord staan. Klachten worden vanzelfsprekend naar uw volle tevredenheid opgelost.

Kijk dus op deze website en neem de proef op de som. U zult er blij van worden!


Wilt u Friss voor Thuis ook in uw regio? Klik hier